Min nye Synology DS214play

Tidligere denne uka skaffet jeg meg den nye Synology DS214play. Jeg var i utganspunktet fornøyd med min WD My Book Live Duo 6TB, men da den etter kun 9 måneder sluttet å fungere ble jeg litt skeptisk til å fortsette. WD fikk gode resultater hos MinSide som en økonomi modell, men også der var kommentarene at NASer helt plutselig sluttet å fungere. Jeg klarte å få ut de fleste data før jeg sendte inn min WD til reparasjon. For selve harddiskene fortsatte å fungere.

Men etter uhellet var jeg redd det ville skje igjen. Før jeg kjøpte min WD hadde jeg en eldre WD Netcenter som fungerte godt i 6 år. 

Etter dette har jeg lest mye om Synology's disker og har vært fascinert av mulighetene som ligger i denne bestemte jeg meg for å flytte harddiskene fra min WD NAS over i min DS214play. Foreløpig har jeg ikke fått testet den mot tv og prøvd ut AirPlay og hvor mange kodec som støttes. Det kommer jeg tilbake til. 

Men jeg har fått testet hvor enkelt det er å sette opp en Wordpress blogg og publisere denne på Internett. Det er hovedgrunnen til at jeg valgte nettopp denne NASen. 

På en kveld var jeg i gang og det meste ble konfigurert av Operativsystemet som finnes i Synology. 

Det tar litt tid før wordpress bloggen er med godt innhold.
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bilrevyen.no - et 15 år langt far og sønn-prosjekt (til minne om Leiv Gjøsæther)

Trygve Skaug - Hvor jeg skal gå

Hvordan bygge gode og varige relasjoner?