Dag 1 i Houston
Oppdatert 2: flere bilder fra dagen i bunn.

Oppdatert: med nye bilder. Beklager kvaliteten på bildene. Utfordring å være trøtt. I dag er det t-skjorte vær 0900!Så var jeg endelig kommet til Houston. Jeg bor virkelig Downtown på Club Quarters hotel. Veldig døgnvill, men glad over å bære fremme. I dag starter Passion Conference. Det blir morsomt.

Da vi endelig kom oss fra Gardermoen og snøværet der så gikk turen bra. Men jeg måtte løpe tvers igjennom Heathrow Terminal 5 for å rekke det. Fikk en express connection lapp som sluste meg igjennom security og andre køer. 

Gardermoen... :-)

Så startet den lange reisen fra Heathrow til Houston Intercontinental Airport. Det var ikke mange ombord så jeg fikk en hel trerader for meg selv. Det gjorde turen over svært behagelig. Jeg ble positivt imponert over BA crew, service og mat ombord. 

Dette er naboflyet. Identisk med 'mitt'

God plass ombord. 

God mat. 

Over Grønland. Her var det -70 grader

På vei inn mot Houston. 

Da jeg kom til Houston ble jeg imponert over standarden på flyplassen. Jeg turte ikke ta bilder før immigrasjon, men flyplassen gav et godt inntrykk. De var musikk i passkontroll køen og en film av glade amerikanere og flott kultur. Fikk nesten følelse av å være i Disney World... :-)

Vel fremme hos Hertz så fikk jeg lov å leie en Camaro SS i stedet for Focus til en svært god pris. Da jeg sjekket på nett hjemme kostet denne 3000 kroner pr døgn. På vei inntil Houston kom andre Camaraoer forbi. De la seg tett opptil bilen min og brølte med V8 motoren. Det er vist slik en hilser på andre Camaraoer her. Hvorfor tute eller bruke nødlys liksom? :-) det er bar å gi gass. Ellers så er det 60MPH speed limit på motorveiene og jeg har lyst til å følge de.

 
Her er hotellrommet mitt

Hotellet mitt. Court House

Frokost:Galvestone
Kommentarer

Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
For en opplevelsesrik dag!
På NZ er det bare to dager igjen til vi sees!
Kos deg videre masse.
Wow! Tenk i morgen reiser jeg videre til NZ!!!! Det er overveldende å tenke på!!! :-) jeg gleder meg sånn til å se dere igjen:-)

Populære innlegg fra denne bloggen

Bilrevyen.no - et 15 år langt far og sønn-prosjekt (til minne om Leiv Gjøsæther)

Trygve Skaug - Hvor jeg skal gå

Hvordan bygge gode og varige relasjoner?