22. juni 2015 New York-PetersburgHotellet vi bodde på ved Newark airport heter Springhill Suites by Marriott EWR. Et flott hotell med små business suiter. Første kvelden spiste vi på Olive Gardens i New Jersey. De serverer alltid masse god mat og vekt på masse.

I dag skal vi kjøre til Petersburg, Virginia. På vei dit skal vi innom Washington D.C. Og det er første gang for både min far og meg at vi besøker hovedstaden i USA. 
Kort om hva vi ønsker å se 

Jeg håper også vi får se Kongressbygningen og Memorial park mens vi er der. Så har jeg et ønske om å stikke innom Smithsonian Air and space museum. Der er det mange spennende fly som jeg aldri har sett. Jeffersonian som er instituttet i Bones er inspirert av Smithsonian. 

Kort om hva vi så
Vi kjørte i dag på Manhattan. Det var gøy å kjøre forbi Freedom Tower og over Verrazona Narrows Bridge, samt igjennom Downtown D.C. Vi så det hvite hus, Capitol Hill og Memorial Park. Så stoppet vi innom National Air & Space Museum. Det tok vi bilder av mange fly. Mye historie er å finne der. Alt fra flyet brødrene Wright lagde for det amerikanske forsvarer via bombeflyet som slapp den første atombomben i Japan til verdens raskeste fly og en romferge. Alt på samme sted. Kort om inntrykket
Det var veldig gøy å kjøre bil i dag på Manhattan og se det Hvite hus. Jeg er imponert over hvor rent og pen hovedstaden i USA er. Vi så i hvertfall lite til det der vi var. Det var stort å se alle flyene i museet. Flyene er knyttet opp imot helt spesielle begivenheter som har direkte betydning for livene våre i dag og de geopolitiske realitetene. Et eksempel på det er bombeflyet som slapp en atombombe over Japan. Hvordan var det å kjøre strekningen?
Det var gøy å kjøre på Manhattan. Det er faktisk enklere enn å kjøre i Oslo! Og lettere å finne frem. Det har vært mange lange ig gode etapper. Ned GPS så er det ikke noe problem å finne frem. Det meste vi talte var 12 felter på motorveiene. God veistandard i begynnelsen og mange bomstasjoner. Dårligere veistandard i Virginia, men ikke bomstasjoner her. 

Hvor stoppet vi å spise
I dag hadde vi frokost på hotellet, lunsj på Starbucks og middag på McCafe. Så hadde vi til slutt kveldsmat på Arby's. 
Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Bilrevyen.no - et 15 år langt far og sønn-prosjekt (til minne om Leiv Gjøsæther)

Trygve Skaug - Hvor jeg skal gå

Hvordan bygge gode og varige relasjoner?