22. juni 2015 New York-PetersburgHotellet vi bodde på ved Newark airport heter Springhill Suites by Marriott EWR. Et flott hotell med små business suiter. Første kvelden spiste vi på Olive Gardens i New Jersey. De serverer alltid masse god mat og vekt på masse.

I dag skal vi kjøre til Petersburg, Virginia. På vei dit skal vi innom Washington D.C. Og det er første gang for både min far og meg at vi besøker hovedstaden i USA. 
Kort om hva vi ønsker å se 

Jeg håper også vi får se Kongressbygningen og Memorial park mens vi er der. Så har jeg et ønske om å stikke innom Smithsonian Air and space museum. Der er det mange spennende fly som jeg aldri har sett. Jeffersonian som er instituttet i Bones er inspirert av Smithsonian. 

Kort om hva vi så
Vi kjørte i dag på Manhattan. Det var gøy å kjøre forbi Freedom Tower og over Verrazona Narrows Bridge, samt igjennom Downtown D.C. Vi så det hvite hus, Capitol Hill og Memorial Park. Så stoppet vi innom National Air & Space Museum. Det tok vi bilder av mange fly. Mye historie er å finne der. Alt fra flyet brødrene Wright lagde for det amerikanske forsvarer via bombeflyet som slapp den første atombomben i Japan til verdens raskeste fly og en romferge. Alt på samme sted. Kort om inntrykket
Det var veldig gøy å kjøre bil i dag på Manhattan og se det Hvite hus. Jeg er imponert over hvor rent og pen hovedstaden i USA er. Vi så i hvertfall lite til det der vi var. Det var stort å se alle flyene i museet. Flyene er knyttet opp imot helt spesielle begivenheter som har direkte betydning for livene våre i dag og de geopolitiske realitetene. Et eksempel på det er bombeflyet som slapp en atombombe over Japan. Hvordan var det å kjøre strekningen?
Det var gøy å kjøre på Manhattan. Det er faktisk enklere enn å kjøre i Oslo! Og lettere å finne frem. Det har vært mange lange ig gode etapper. Ned GPS så er det ikke noe problem å finne frem. Det meste vi talte var 12 felter på motorveiene. God veistandard i begynnelsen og mange bomstasjoner. Dårligere veistandard i Virginia, men ikke bomstasjoner her. 

Hvor stoppet vi å spise
I dag hadde vi frokost på hotellet, lunsj på Starbucks og middag på McCafe. Så hadde vi til slutt kveldsmat på Arby's. 
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bilrevyen.no - et 15 år langt far og sønn-prosjekt (til minne om Leiv Gjøsæther)

Trygve Skaug - Hvor jeg skal gå

Hvordan bygge gode og varige relasjoner?