25 juni, 2014

1 Terrabyte lagring for Office365 abonnementer

Som ivrig bruker av Office programvaren og som stor tilhenger av å ha dokumenter tilgjengelig uansett hvor jeg er, så er jeg veldig glad for at Microsoft nå tilbyr 1 Terrabyte med lagring for Office365 kunder hvor enkeltfiler kan være opptil 2Gb store. Dermed trenger jeg ikke lenger bekymre meg for backup og hvor jeg skal ha lagret hva. Og alle filene har jeg med meg hvor enn jeg reiser. 

Omar Shahine i Microsoft skriver følgende: 

Microsoft gir nå sine Office 365-abonnenter 500 ganger mer lagringsplass enn før på skylagringstjenesten OneDrive. Lagringsplassen øker fra 20 gigabyte til 1 terabyte. Abonnementsprisen er uendret.

Med OneDrive, ønsker vi å gi deg ett sted for alle tingene dine: bildene dine, videoer, dokumenter og andre filer. Selvfølgelig, for å gjøre dette, må vi sørge for at du faktisk har nok lagringsplass for alt, særlig gitt at mengden innhold alle har vokser i store sprang.

Det er også klart at du vil ha mer enn bare muligheten til å lagre ting i skyen. Du ønsker å være i stand til å dele den, for å samarbeide om det, og så mye mer. Verden endrer seg og vi mener det ikke lenger er nok til å gi kun sky lagring . Vi ønsker å gi en komplett opplevelse som kommer i kraft av Office og lar deg gjøre mer med alt du putter i OneDrive - enten det er å dele dine beste bilder med mennesker du bryr deg om i ett enkelt klikk eller arbeider sammen i sanntid på et viktig prosjekt.

Med dette i bakhodet, annonserer vi

følgende:

En. OneDrive vil komme med 15 GB gratis (opp fra 7 GB)

Våre data forteller oss at tre av fire mennesker har mindre enn 15 GB med filer lagret på sin PC. Factoring i hva de kan også ha lagret på andre enheter, tror vi gir 15 GB gratis rett ut av porten - med ingen ringer å hoppe gjennom - vil gjøre det mye enklere for folk å ha sine dokumenter, videoer og bilder i ett sted.

2. Alle versjoner av Office 365 vil komme med en TB OneDrive lagring

Snart vil du få en TB OneDrive med ditt abonnement på Office 365. Dette betyr at du vil få strømmen av verdens mest populære produktivitet suite, Office, sammen med apps for din laptop, smarttelefon, og tablett, pluss en enorm mengde lagringsplass , for en utrolig lav pris.

Ingen kommentarer: